LVTechnik
SAF-Holland

Arrow Rólunk

Contact

Az L.V.Technik Kft. a haszonjármű-építő és javító ipar beszállítója 1994 óta. Cégünk tevékenységével kettő fő területre összpontosít.

Mi látjuk el egyrészt az SAF német futóműgyár magyarországi képviseletét. Biztosítjuk a javításhoz és karbantartáshoz szükséges ismereteket. Rendszeresen tartunk továbbképző oktatást szakszervizek és viszonteladó partnereink részére. Raktárról biztosítjuk a teljes SAF termékpalettát: eredeti alkatrészeket, javítókészleteket és karbantartáshoz szükséges célszerszámokat. Egyedi megrendelésre rövid határidővel vállaljuk komplett tengelyek és javító tengelytestek gyártatását.

Kimagasló raktárkészlettel rendelkezünk másrészt a felépítmények gyártásához és javításához szükséges alkatrészekből. Kínálatunkban neves külföldi gyártók termékei találhatók: sárvédők, szerszámosládák, aláfutásgátlók, rakoncák, zárak, vasalatok, aluminium oldalak és egyéb felépítmény építéshez szükséges alkatrészek, melyek többségéből nagyobb rendelési mennyiséget is azonnal ki tudunk szolgálni.

Bővítettük termékpalettánkat spaniferek, rakományrögzítő megoldások forgalmazásával. Termékválasztékunk megtalálható a következő weboldalon: spani.hu

Forgalmazott termékeink
Saf_holland_kis Az SAF Otto Sauer Achsenfabrik Európa egyik meghatározó pótkocsi-futómű gyára Németországban. Az innovációra mindig fogékony, kiváló fejlesztőgárdával rendelkező cég szinte az összes, nálunk ismert pótkocsi-gyárnak beszállít, ezért hazánkban igen nagyszámú SAF tengely fut. Cégünk látja el a gyár kizárólagos magyarországi képviseletét, ezért raktárról tudjuk biztosítani a szükséges, eredeti gyári alkatrészeket, illetve a szervizeléshez szükséges karbantartási ismereteket.
Gf_logo 2008 végétől az SAF-HOLLAND cégcsoporthoz került a Georg Fisher járműtechnikai üzletága. Ennek megfelelően készleten tartjuk a hazánkban járatos +GF+ termékeket, javító készleteket és alkatrészeket. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy ügyfeleinket gyorsan és komoly árelőnnyel szolgáljuk ki a prémium márka termékeiből.
Sauermann_tint Cégünk forgalmazza hazánkban a Franz Sauermann német sárvédőgyár termékeit. A robotizált gyártósoron készülő polietilén sárvédők, szerszámosládák kiemelkedő minőségi jellemzőkkel rendelkeznek. Nem csoda, hogy Európa meghatározó haszonjárműgyártói (MAN, Mercedes, Schmitz, Kögel ...) is a Sauermann-t választották.
Cospel_logo A neves olasz cég karosszéria elemeket gyárt tehergépjárművekhez, többek között Renault, Volvo, Scania, DAF, Mercedes, Iveco és MAN márkákhoz. A termékek jellemzője a kiváló minőség mellett a kedvező ár. A kínálatának jelentős részét raktárról kínáljuk ügyfeleinknek.
Hspecas A HS Peças egy portugál cég, mely kiemelkedő minőségű karosszéria elemeket gyárt többek között DAF, Scania, Volvo, MAN, Iveco és Renault típusú járművekre. A cég termékeinek döntő többségét raktárról kínáljuk ügyfeleinknek.
Alcoa ALCOA, az alumíniumipar kiemelkedő világcége a platóépítéshez szükséges kiváló minőségű profilokat gyártja. Ügyfeleink számára segítünk meghatározni a felépítményhez szükséges oldalak hosszát és a profilokat pontos méretre vágva szállítjuk. A vágásért, és a keletkezett hulladékért pótdíjat nem számítunk fel!
Hestal A HESTAL zárakat, vasalatokat gyártó német cég, mely az egyik legismertebb a szakmában. Az európai járműgyártók túlnyomó többsége a felépítményeihez ezeket a termékeket használja. Ügyfeleink részére raktárról tudjuk biztosítani a gyártáshoz vagy javításhoz (pl. karambol, sérülés) szükséges alkatrészeket.
Italauto Az ITALAUTOCAR zárakat, vasalatokat gyártó olasz cég. Kiváló minőségű és kedvező árfekvésű rakoncáit fix és billenős felépítményhez egyaránt ajánljuk. Az általuk forgalmazott platózárak, aláfutásgátlók, zsanérok, billencs-gömbök szintén kedveltek a hazai platóépítők között. A gyártó termékeiből jelentős raktárkészlettel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Rapid_tint A RAPID zárakat, vasalatokat gyártó német cég, mely főleg a billenős felépítmények vasalataiban erős. A választékban szereplő termékeket raktárról tudjuk biztosítani ügyfeleink számára.
Rockinger_tint A JOST csoport alá tartozó ROCKINGER vonófejeket gyártó német cég. A jó nevű gyártó futó típusaihoz raktárról tudunk biztosítani javítókészleteket és alkatrészeket. A teljes termékpalettát rövid határidővel tudjuk szállítani ügyfeleink részére.
Cégadatok  
Székhely

L.V.Technik Kft.

6050 Lajosmizse, Ceglédi út 70.

Tel: 76/493-507, Fax: 76/505-783

e-mail: info@lvtechnik.hu

Nyitva tartás Hétfő-Péntek 8:00 - 16:30
Adószám 11039165-2-03
Közösségi adószám HU11039165
Bank HVB Kecskeméti Fiók
Bankszámlaszám 10915008-00000003-70570002
IBAN HU 04 1091 5008 0000 0003 7057 0002
Cégjegyzékszám Cg.03-09-103303/1994/10

KÉRDÉSE VAN? - HÍVJON MINKET: 76/493-507 - MUNKANAPOKON: 8.00-16.00